Nagy Péter, szólógitáros évtizedek óta Szeged egyik legelis-mertebb zenésze. A legtöbb stílusban ( jazz, rock, country) "otthon van." . Felsorolni is lehetetlen , hogy hány zenekarban működött eddig, de utolsó négy évét a Riverside Country
Band-ben
húzta le.

Lengyel Tibor a már megszünt River és a Buffalo Express steelgitárosa, aki hangszerén a legjobbak közé tartozik Európában. Gitáron pedig a Pumpkins nevű rockabilly csapat frontembere, a Peter Pan duóval pedig az országot járja.

Fehér Zoltán hosszú évekig dobolt a Riverside-ban, tagja a Dollár Boys rock'n roll zenekarnak, de játszott az Electrons hard-rock együttesben is.

Balázs Péter Szeged egyik elismert énekes basszus-gitárosa. Az említett Pumpkins-ban is játszik illetve a másik tagja a Peter Pan duónak.

Mihály Csaba énekes, akusztikus gitáros 1991 óta a Riverside tagja volt, majd 1994-ben alapítója a Buffalo Expressnek, aztán '96-tól megint Riverside tag 2008 novemberig.

Modern country rockot (pl. Alan Jackson, Ricky Skaggs) játszunk, magyar klasszikusokkal fűszerezve. Valamint nagy sikerrel dolgoztunk fel ismert dalokat country stílusban (pl. LedZeppelin: Rock'n Roll, George Michael: Faith).
Rendszeresen együtt lépünk fel
a Szeged Linedance Klub-bal.

A zenekar tagjai:


Balázs Péter (bass),
Nagy Péter (ének, szólógitár),
Mihály Csaba
(ének, gitár),
Lengyel Tibor (ének, pedal steel),
Fehér Zoltán (dob)


Elérhetőség: Nagy Péter (+36) 20/976 3282
Email : info@coloradocountry.hu